Αρχική Fun Time Παιχνίδι για όλες τις ώρες και όλες τις ηλικίες: «Ο αρχηγός λέει…»

Παιχνίδι για όλες τις ώρες και όλες τις ηλικίες: «Ο αρχηγός λέει…»

1Τι θα χρειαστείτε:

-Παίκτες από 2 άτομα και πάνω!

- Χαρτάκια για να γράψετε εντολές: πήγαινε στην πόρτα και χτύπα την 10 φορές, κάνε ένα κύκλο γύρω από την καρέκλα/δέντρο, πήγαινε στην κουζίνα άνοιξε τη βρύση, και ότι άλλο φανταστείτε! Όλα εις διπλούν, για να έχουν και οι δυο ομάδες τις ίδιες εντολές.

- Δύο καφέ χαρτοσακούλες για να βάλετε μέσα τις εντολές. Μια για κάθε ομάδα.

Ας παίξουμε με κέφι!

1. Θα χρειαστείτε μια γραμμή εκκίνησης, ένα καθορισμένο σημείο αναστροφής αν είστε στην εξοχή ή σε εξωτερικό χώρο , και  δύο ομάδες, με τουλάχιστον δύο παίκτες ανά ομάδα.

2. Ο πρώτος παίκτης τραβά ένα χαρτάκι από τη σακούλα και κάνει ότι λέει η εντολή, φωνάζοντας δυνατά: ο αρχηγός λέει να…

3. Μόλις τελειώσει ο πρώτος παίκτης, συνεχίζει ο δεύτερος. Τραβά με τη σειρά του ένα χαρτάκι και πρέπει να πει δυνατά αυτό που θα κάνει και να το κάνει γρήγορα!

4. Η πρώτη ομάδα που θα ολοκληρώσει όλες τις δράσεις κερδίζει!

5. Σημειώνουμε το σκορ του πρώτου γύρου, και ακολουθούν άλλοι δυο γύροι. Όποια ομάδα ή παίκτης κερδίσει 2 γύρους τουλάχιστον, αυτός είναι ο νικητής!

Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.