Αρχική Καλοκαιρινός Οδηγός Επιβίωσης Παιχνίδι για την παραλία: Μουσικές ψάθες για όλη την οικογένεια!

Παιχνίδι για την παραλία: Μουσικές ψάθες για όλη την οικογένεια!

original_οικογένεια_τρέχει_στην_παραλίαΤο μπάνιο στη θάλασσα είναι από τις αγαπημένες στιγμές των παιδιών κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών διακοπών. Ακόμα κι αν δεν αποδράσετε από την πόλη, μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές γεμάτες διασκέδαση παρέα με τα παιδιά σε κάποια κοντινή παραλία.

Για να το πετύχετε αυτό και να βοηθήσετε τα παιδιά να περάσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, μπορείτε να ανακαλύψετε νέα παιχνίδια που θα τα κρατήσουν απασχολημένα στην παραλία! Ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών είναι οι μουσικές καρέκλες, οι οποίες για πρακτικούς λόγους δεν ενδείκνυνται για την παραλία! Εμείς θα σας προτείνουμε μια παραλλαγή του παιχνιδιού που μπορείτε άνετα να παίξετε όλοι μαζί στην άμμο. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι επιπλέον ψάθες και ένα ραδιοφωνάκι ή το κινητό σας για να παίζει μουσική. Αποφασίστε πόσα άτομα θα παίξουν και στρώστε κυκλικά τις ψάθες τη μία δίπλα στην άλλη. Για παράδειγμα, εάν παίξουν 4 άτομα θα στρώσετε 3 ψάθες, εάν παίξουν έξι θα στρώσετε 5 ψάθες. Ακολουθείτε δηλαδή τους ίδιους κανόνες όπως ακριβώς και στις μουσικές καρέκλες!

Σημείωση: Οι ψάθες που θα αγοράσετε θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για το παιχνίδι. Καλό θα ήταν να μην τις χρησιμοποιήσετε για ηλιοθεραπεία. Προτιμήστε ατομικές που διπλώνουν και μεταφέρονται εύκολα, ώστε κάθε παιδί να έχει τη δική του και να είναι έτοιμο να τη στρώσει στην άμμο για να ξεκινήσει το παιχνίδι!

ss_101407763


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.