Αρχική Fun Time Παιχνίδι για το σπίτι: Βρες τα όμοια

Παιχνίδι για το σπίτι: Βρες τα όμοια

glossika-paixnidia11-620x300

Για το εν λόγω παιχνίδι θα σας χρειαστούν χάρτινες αβγοθήκες. Ένα παιχνίδι για το σπίτι, όχι μόνο για πιτσιρίκια, αλλά για όλη την οικογένεια.

Σημειώνετε το σκορ και ξεκινάμε!

-Παίρνετε μια χάρτινη αβγοθήκη και βάζετε μέσα σε κάθε θήκη από ένα μικρό αντικείμενο. Για παράδειγμα συνδετήρες, γόμες, ξύστρες, αναπτήρα, τσίχλα, καραμέλα κ.λπ. δείχνετε σε όλους πώως είναι τοποθετημένα τα αντικείμενα.

-Κλείνετε το καπάκι και δίνετε σε όλους από μια άδεια αυγοθήκη. Θα πρέπει να τοποθετήσουν τα αντικείμενα στην ίδια θέση που τα έχετε βάλει κι εσείς.

-Αν θέλετε να δυσκολέψετε το παιχνίδι μεγαλώστε τον αριθμό των αντικειμένων και μειώστε τον χρόνο που τους δίνετε για να παρατηρήσουν την αβγοθήκη σας.

Παραλλαγή: βρες τις διαφορές!

Σε 2 αβγοθήκες βάλτε όμοια αντικείμενα εκτός από 1. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο που θα το δουν θα πρέπει να βρουν τις διαφορές!

0004781_-6-

Πηγή: www.ifeelkid.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.