Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Παιχνίδι με βότσαλα: χρώματα και αριθμοί για τους μικρούς φίλους μας!

Παιχνίδι με βότσαλα: χρώματα και αριθμοί για τους μικρούς φίλους μας!

1

Τα βότσαλα που βρίσκουμε στις παραλίες, μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για πολλά παιχνίδια και να ξετρελάνουν τα πιτσιρίκια μας! Δεν κοστίζουν παρά ελάχιστα χρήματα, για να τα μεταμορφώσουμε σε εκπαιδευτικά εργαλεία! Ας δούμε πως!

Χρωματιστό Ντόμινο! 

Αν τώρα είναι η ηλικία του να μάθει τα χρώματα, τότε να ένας τέλειος τρόπος! Χρωματίστε τα βότσαλα που μαζεύετε από την παραλία και καθίστε μαζί να παίξετε ντόμινο! Υπάρχει καλύτερος τρόπος; (εικόνα επάνω).

2

Βρίσκω τα όμοια!

Κόβουμε σε σχήμα φύλλου ή τετράγωνα, μικρά χαρτάκια και σχεδιάζουμε με μαρκαδόρο τα νούμερα από το 1-10. Σχεδιάζουμε τα νούμερα και στα βότσαλα. Ζητάμε από το παιδί να τα ονομάσει και να βάλει το καθένα στη σωστή θέση! Πιο εύκολο, δεν γίνεται!

3

Ντόμινο για μεγάλους παίκτες!

Βρίσκουμε μαύρα βότσαλα, κατά προτίμηση, και με άσπρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο, σχεδιάζουμε τελίτσες αντί για αριθμούς. Παίζουμε όλοι μαζί και μαθαίνουμε την έννοια των αριθμών. Ένα όμορφο, οικογενειακό παιχνίδι!

Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.