Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Παιχνίδι: Μικροί μάγειρες στην κουζίνα!

Παιχνίδι: Μικροί μάγειρες στην κουζίνα!

1

Να μια εξαιρετική ιδέα για μπόλικο παιχνίδι, για αγόρια και κορίτσια. Στα πιτσιρίκια αρέσει να ανακατεύονται στην κουζίνα, ευκαιρία να τους φτιάξετε το δικό τους σετ μαγειρικής!

Κουτάλες από σύρμα, ξύλινα μικρά πιατάκια, φαγητό και υλικά από τσόχα, μάτια κουζίνας από κονσέρβα! Ένας μικρός Παράδεισος!

2

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι κυρίως εύκαμπτο σύρμα για τα κουταλοπήρουνα, για να μπορείτε να το πλάσετε με τα χέρια και τσόχα σε διάφορα χρώματα.

Το σύρμα θα το βρείτε σε καταστήματα που πωλούν σιδηρικά και εργαλεία, ενώ την τσόχα για χειροτεχνίες θα την βρείτε στα βιβλιοπωλεία. Από εκεί και πέρα αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας, και φτιάξτε μήλα, καρώτα, και σαλατικά σε πολλά χρώματα.

Μην παραλείψετε να μετατρέψετε ένα άδειο κουτί κονσέρβας – αφού φροντίσετε να την κάνετε ασφαλή για τα παιδικά χεράκια – σε κουζίνα μαγειρέματος!

3

Το καλύτερο σας το φυλάω για το τέλος!

Ένας σούπερ φούρνος, επαγγελματικός μάλιστα, για να χωράει και τα μεγάλα σκεύη όπως ταψιά! Γίνεται πανεύκολα – με ένα κουτί από παπούτσια – και θα ενθουσιάσει τα παιδιά!

Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.