Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Παιχνίδι θησαυρού με την ομάδα Gamecraft στο Οξυγόνο (26/4)

Παιχνίδι θησαυρού με την ομάδα Gamecraft στο Οξυγόνο (26/4)

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥΠαιχνίδι θησαυρού για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με την ομάδα Gamecraft, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στο Βιβλιοπωλείο Οξυγόνο. Ένα παιχνίδι ρόλων και έρευνας για τους μικρούς φίλους του βιβλίου. Τα βιβλία που φιλοξενεί το βιβλιοπωλείο Οξυγόνο, εκτός από γνώση, κρύβουν μυστικά και γρίφους. Πού οδηγεί η επίλυση των γρίφων και η αποκάλυψη των μυστικών; Στον κρυμμένο θησαυρό φυσικά! Τι θα μπορούσε να είναι;

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 8 ετών. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Είσοδος ελεύθερη.

Η Gamecraft είναι μια ομάδα που δραστηριοποιείται στον χώρο του σχεδιασμού και της υλοποίησης πρωτότυπων εκδηλώσεων, βασισμένων σε μοντέρνες και ενδιαφέρουσες τεχνικές, όπως τα ζωντανά παιχνίδια ρόλων (L.A.R.P. – Live Action Role Playing), τα παιχνίδια εναλλακτικής πραγματικότητας (A.R.G. – Alternate Reality Games) και τα διαδραστικά παιχνίδια σε ανοιχτό ή κλειστό χώρο.

Επίσης συμμετέχει σε εκδόσεις σχετικού αντικειμένου. Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2009, έχοντας προλάβει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να παρουσιάσει δείγματα δουλειάς σε μουσεία και χώρους εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος. Τα στελέχη της ειδικεύονται στα παιχνίδια ρόλων, καθώς αποτελούν ιδρυτικά μέλη συλλόγων παιχνιδιών φαντασίας, έχουν σχετικές ειδικότητες ή κατάρτιση (μουσειοπαιδαγωγοί, φοιτητές σχολών θεάτρου, διοργανωτές εκδηλώσεων, πολιτιστικοί διαχειριστές κ.λπ.).

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr. Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Οξυγόνο από το Μεταίχμιο
Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310.260.085
e-mail: info@oxygono-metaixmio.gr
www.oxygono-metaixmio.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.