Αρχική Fun Time Σπαζοκεφαλιές & Γρίφοι Παιχνίδια για όλη την οικογένεια: Ώρα για διασκέδαση στο σπίτι!

Παιχνίδια για όλη την οικογένεια: Ώρα για διασκέδαση στο σπίτι!

1

Παιχνίδια ισορροπίας για παιδιά με τη συμμετοχή ολόκληρης της οικογένειας, είναι ότι καλύτερο για τους μικρούς φίλους μας! Ακόμα, είναι μια πρόταση  διασκέδασης όταν παίζουν με τους φίλους τους.

Θα χρειαστείτε:

  • Ένα βιβλίο, μέτριου μεγέθους
  • Μια εφημερίδα
  • Μια χαρτοταινία

Ας ξεκινήσουμε!

  1. Το παιχνίδι χωρίζετε σε 3 γύρους.
  2. Όποιος περνά την κάθε δοκιμασία, προχωρά στην επόμενη.
  3. Για αρχή, τοποθετούμε ένα βιβλίο στο κεφάλι μας με το οποίο πρέπει να διασχίσουμε λίγα μέτρα. Ορίζουμε αρχή και τέλος της διαδρομής.
  4. Όταν ολοκληρώσουμε την διαδρομή περνάμε στο 2ο γύρο: ο κάθε παίκτης πρέπει να κάνει μια διαδρομή περπατώντας με τα 4, έχοντας μια εφημερίδα στην πλάτη του!
  5. Για τον 3ο γύρο θα χρειαστεί να σχηματίστε δυο γραμμές στο πάτωμα με χαρτοταινία. Οι δυο χαρτοταινίες πρέπει να απέχουν μεταξύ τους είκοσι εκατοστά και να έχουν μήκος τρία περίπου μέτρα.
  6. Ο κάθε παίκτης πρέπει να περπατήσει ανάμεσα σ´ αυτές τις γραμμές, χωρίς να τις αγγίξει. Να επαναλάβει πηγαίνοντας προς τα πίσω.
  7. Αν θέλετε μπορείτε να σημειώνετε το σκορ κάθε δοκιμασίας: ο παίκτης που ολοκληρώνει με την 1η φορά μια δοκιμασία θα παίρνει 5 βαθμούς, με τη 2η 4 βαθμούς κ.ο.κ.

Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.