Αρχική Fun Time Παιχνίδια για πάρτι: Η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ!

Παιχνίδια για πάρτι: Η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ!

1

Απόψε το κατάστημα κερνάει μπαλάκια του πινγκ πονγκ!

Προσέξτε μην σας πέσουν γιατί θα καθυστερήσετε και θα κερδίσει η άλλη ομάδα! Θα βραχείτε και θα χάσετε χρόνο! Φύγαμε!

Τι θα χρειαστείτε:

-2 μεγάλα πλαστικά πιάτα

-2 μπάλες πινγκ-πονγκ

- 2 ομάδες παιδιών

-λίγο νερό

Ας παίξουμε με κέφι!

1.Θα χρειαστείτε μια γραμμή εκκίνησης, ένα καθορισμένο σημείο αναστροφής, και  δύο ομάδες (με τουλάχιστον δύο παίκτες ανά ομάδα).

2. Ο πρώτος  για κάθε ομάδα τοποθετεί το μπαλάκι του πινγκ-πονγκ στην κορυφή του πλαστικού πιάτου, στο οποίο έχουμε βάλει λίγο νερό. Κρατώντας το πιάτο σαν  σερβιτόρος -το ένα χέρι κάτω από το δίσκο και το άλλο πίσω από την πλάτη - ακολουθεί την προκαθορισμένη διαδρομή που πρέπει να έχει ένα βαθμό  δυσκολίας. Να ανέβει μια σκάλα-αν είστε σε σπίτι, ή να πατήσει πάνω σε μια σανίδα, να κάνει 2 περιστροφές γύρω από την ξαπλώστρα-αν είστε στην παραλία- κλπ. Το μπαλάκι δεν πρέπει να του πέσει κάτω, αν πέσει το μαζεύει και συνεχίζει.

3. Όταν γυρίσει ο πρώτος παίκτης, παραδίδει το πιάτο και το μπαλάκι στον επόμενο, που πρέπει να κάνει το ίδιο. Κερδίζει η ομάδα που τελειώνει πρώτη!

Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.