Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Παιχνίδια για την παραλία και την εξοχή!

Παιχνίδια για την παραλία και την εξοχή!

1

Ξεκινάμε τα μπάνια και τα παιχνίδια στην παραλία!
Ξεκινάμε για μπάνια στη θάλασσα, και ψάχνουμε παιχνίδια για να περνάμε όμορφα! Έτσι σκεφτήκαμε να σας προτείνουμε τα «Πυργάκια στην Άμμο». Τι θα κάνουμε ακριβώς; Φτιάχνουμε πυργάκια στην άμμο με ένα κομμένο πλαστικό μπουκάλι, και με μια μπάλα, προσπαθούμε- από απόσταση- να τα γκρεμίσουμε! Αν είμαστε πολλοί, χωριζόμαστε σε ομάδες και σημειώνουμε το σκορ κάθε φορά. Εννοείται πως είναι παιχνίδι που παίζουν και οι μαμαδομπαμπάδες! Μαζευόμαστε όλοι μαζί, φοράμε μπόλικο αντιηλιακό και αρχίζει το γέλιο!

2
Δεν πετάμε ποτέ τα μπουκάλια του νερού!
Όχι, δεν τα πετάμε! Τα μαζεύουμε και κάνουμε ένα σούπερ παιχνίδι στην άμμο ή στο σπίτι. Χρειαζόμαστε 10 μπουκάλια νερού ή και παραπάνω εάν είμαστε μεγάλη παρέα. Τα γεμίζουμε και η κάθε ομάδα παίρνει από 5. Αυτό θα είναι το «τέρμα» μας. Τα στήνουμε σε απόσταση και υπερασπιζόμαστε το τέρμα μας. Η κάθε ομάδα πρέπει να ρίξει τα μπουκάλια της άλλης, αλλά ταυτόχρονα να προσέχει να μην πέσουν τα δικά της! Και σε αυτό το παιχνίδι παίζουμε όλοι μαζί, μικροί-μεγάλοι. Μαζευόμαστε και αρχίζει το ματς!

Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.