Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Παιχνίδια με μπαλάκια, για ευχάριστες ώρες στο σπίτι- Τι θα παίξουν τα παιδιά στο αποκριάτικο πάρτι; Δείτε τις προτάσεις μας για διασκεδαστικό παιχνίδι!

Παιχνίδια με μπαλάκια, για ευχάριστες ώρες στο σπίτι- Τι θα παίξουν τα παιδιά στο αποκριάτικο πάρτι; Δείτε τις προτάσεις μας για διασκεδαστικό παιχνίδι!

1

Έχετε μπαλάκια; Έχετε παιχνίδι!

Πολλές φορές ψάχνουν τι να κάνουν… έχουν βαρεθεί τα παιχνίδια, θέλουν να φωνάξουν να διασκεδάσουν, κι εσείς το ίδιο! Έχετε σκεφτεί ότι μερικά ποτήρια μιας χρήσης θα μπορούσαν να σώσουν την κατάσταση;

Ορίστε λοιπόν η λύση που σας προτείνουμε: Φτιάξτε ένα πύργο με ποτηράκια μιας χρήσης και κάντε ένα σούπερ οικογενειακό  διαγωνισμό, σαν να είσαστε σε λούνα παρκ!  Ποιος θα πετύχει το στόχο, με τις λιγότερες βολές;

Θα το διασκεδάσετε όλοι!

2

Ώρα για επιδαπέδια τρίλιζα!

Αφαιρέστε από ένα χαρτονένιο κουτί, τις δυο πλευρές του και βάλτε μέσα μια αυγοθήκη. Αυτά είναι τα βασικά υλικά σας, μαζί με τα μπαλάκια!

Στόχος του παιχνιδιού είναι να καταφέρετε- από μια συγκεκριμένη απόσταση- να βάλετε στις θήκες 3 μπαλάκια στη σειρά, κάθετα/οριζόντια/χιαστί.

Σημειώνετε το σκορ του κάθε γύρου και ανακηρύξτε το νικητή!

Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter