Αρχική Fun Time Παιχνίδια με νερό: Τοίχος νερού στην βεράντα!

Παιχνίδια με νερό: Τοίχος νερού στην βεράντα!

1

Θέλετε να κάνουμε έναν καταρράκτη στον κήπο ή τη βεράντα;

Ελάτε να δημιουργήσουμε με διάφορα αντικείμενα που έχουμε στο σπίτι, έναν τοίχο νερού! Σκοπός μας είναι να στερεώσουμε με τέτοιο τρόπο τα αντικείμενα που θα διαλέξουμε, έτσι ώστε να ρίχνουμε νερό στο πρώτο αντικείμενο, να περνά απ’ όλα τα άλλα που είναι στη σειρά και να καταλήγει να χύνεται από το  τελευταίο!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θα χρειαστούμε:

 -Μια ξύλινη επιφάνεια για να βάλουμε στηρίγματα πάνω στα οποία θα στερεώσουμε τα αντικείμενα που θα αποτελέσουν τον τοίχο μας!

-Αν έχουμε κήπο με φράκτη, τότε τα πράγματα είναι απλά: πάνω στον φράκτη τρυπάμε και βιδώνουμε διάφορα εξαρτήματα για να στερεώσουμε μπουκάλια και σωλήνες, όπως ξυλόβιδες και πεταλούδες.

- Αν δεν έχουμε αγοράζουμε ένα ξύλινο ή μεταλλικό πλέγμα, το στερεώνουμε σε ένα σταθερό σημείο και ξεκινάμε τη δουλειά!

- Ακόμα θα πρέπει να έχουμε, 1-2 μέτρα σωλήνα, μερικά πλαστικά μπουκάλια, σουρωτήρι, χωνάκι λαδιού και όποιο άλλο αντικείμενο θέλουμε, που από  μέσα του να  μπορεί να περάσει νερό για να πάει στο επόμενο αντικείμενο που έχουμε βάλει στον τοίχο μας.

3

-Θα αξιοποιήσουμε όλα τα πλαστικά δοχεία που έχουμε στο σπίτι!

-Ακόμα μπορούμε να κόψουμε μπουκάλια και να κάνουμε δοχεία σε διάφορα μεγέθη.

-Ο τοίχος μας μπορεί να συμπληρώνεται με όλο και περισσότερα αντικείμενα καθώς περνά ο καιρός.

- Στην αρχή μπορούμε να ξεκινήσουμε με 4-5 και στη συνέχεια θα ανακαλύπτουμε όλο και νέους τρόπους για τη διαδρομή του νερού!

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.