Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Παιχνίδια στην άμμο: Ζωγραφική!

Παιχνίδια στην άμμο: Ζωγραφική!

1

Οι πιτσιρικάδες της παρέας έχουν ανάγκη από δράση και διασκέδαση, όπως και όλη η οικογένεια. Σε μια εκδρομή στην παραλία ή σε ένα ποτάμι, ακόμα και σε μια αμμώδη περιοχή, ή σε ένα σκάμμα, μπορούν να δημιουργήσουν ωραίες εικόνες με λίγα υλικά, παρμένα από τη φύση.

2

Ας δούμε μαζί τι μπορούμε να κάνουμε με την άμμο:

1. Τι θα λέγατε, να βγάζατε τα παπούτσια σας, και με γυμνά τα ποδαράκια να κάνετε σημάδια στην άμμο, τρέχοντας;

2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα χεράκια, εννοείται. Με τα δάκτυλα κάνετε μικρά σπιτάκια, στοές, γέφυρες. Χρησιμοποιήστε ένα μακρύ ραβδί ή όστρακα, μικρές και μεγάλες πέτρες για να σχεδιάσετε πάνω στην άμμο.

3

3. Μην ξεχάσετε να βρέξετε λίγο την άμμο. Θέλουμε να είναι νωπή για να σχεδιαστούν ωραία τα αποτυπώματα. Διακοσμήστε  με φυλλαράκια και κλαδιά.

4. Σχεδιάστε μεγάλες καρδιές και λουλούδια και γράψτε ονόματα ή μηνύματα πάνω στην άμμο.

4.

5. Φτιάξτε ένα κάστρο!

6. Έχετε μαζί σας ένα χαρτόνι και ένα σωληνάριο κόλλα σε στικ. Μαζέψτε άμμο σε διαφορετικά χρώματα και μικρά βοτσαλάκια. Απλώστε την κόλλα στο χαρτί και από πάνω ρίξτε την άμμο και τα πετραδάκια. Μπορείτε παίξετε  με τα διαφορετικά μεγέθη και χρώματα και είμαι σίγουρη ότι θα φτιάξετε ένα εξαιρετικό έργο.

5

7. Μην παραλείψετε να κολλήσετε μικρά όστρακα και αχιβάδες!

8. Αν σας αρέσουν τα χρώματα, έχετε μαζί σας κιμωλίες ή κηρομπογιές!

Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.