Αρχική Fun Time Παιχνίδια στην βεράντα- εξοχή: Splash Βόλεϊ - ας παίξουμε με νερά!

Παιχνίδια στην βεράντα- εξοχή: Splash Βόλεϊ - ας παίξουμε με νερά!

eik.6

Η ζέστη μεγάλη, θέλουμε να παίξουμε με το νερό και να δροσιστούμε, σωστά; Έχουμε ένα ωραίο παιχνίδι να σας προτείνουμε που θα το διασκεδάσετε όλοι και σίγουρα δεν θα ζεσταθείτε καθόλου! Το παιχνίδι είναι για 2 παίκτες τουλάχιστον και μπορείτε να το παίξετε παντού, στο σπίτι, στην εξοχή, στη θάλασσα!

Αρχίζουμε, γιατί ζεστάθηκα…

-Θα χρειαστείτε μόνο μια παιδική πισίνα και θα την γεμίσετε με νερό.

-Αντί για μπάλα θα χρεισιμοποιήσετε σφουγγάρια ή πετσέτες που θα έχετε περάσει μέσα σε ένα μπουκάλι χωρίς πάτο και χωρίς στόμιο! Σας υπόσχομαι να γίνετε μούσκεμα!

-Θα σταθείτε σε κάθε πλευρά της πισίνας και θα πετάτε ό ένας στον άλλο τη μπάλα-σφουγγάρι, χωρίς να ακουμπήσει στο έδαφος.

-επιτρέπεται να απομακρυνθείτε από το χώρο της πισίνας μόνο για να αποκρούσετε τη μπάλα. Μετά γυρίζετε γρήγορα στο χώρο που είναι κοντά στην πισίνα και παραμένετε εκεί για να κάνετε το δικό σας σερβίς.

-  Αν η μπάλα-σφουγγάρι πέσει στο έδαφος, ο παίκτης που την έριξε κερδίζει 1 βαθμό.

- Αν η μπάλα που ρίχνουμε  στον αντίπαλο, μας πέσει στην πισίνα, χάνουμε 1 βαθμό.

-Αν μας πέσει μέσα στην πισίνα, μπαίνει ο παίκτης που την έριξε μέσα και σερβίρει από την πισίνα! Έτσι ξαναρχίζει το παιχνίδι!

-Όποιος φτάσει πρώτος τους 10 πόντους, είναι ο νικητής!

Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.