Αρχική Fun Time Παιχνίδια στο σπίτι: Ποδόσφαιρο με ένα κουτί από παπούτσια!

Παιχνίδια στο σπίτι: Ποδόσφαιρο με ένα κουτί από παπούτσια!

1

Λατρεύετε το ποδόσφαιρο και το ξέρουμε όλοι!

Είναι ευκαιρία τώρα που τα σχολεία είναι κλειστά, να φτιάξετε ένα ποδοσφαιράκι και να διασκεδάσετε και κατά τη διάρκεια της κατασκευής του και αργότερα που θα παίζετε! Αρκεί να υπάρχει στο σπίτι ένα μεγάλο τραπέζι!

Θα χρειαστούμε:

- Ένα μεγάλο κουτί από παπούτσια

-Εφημερίδες

-Κολλητική ταινία

-Χρώματα, εάν θέλουμε

 

Οδηγίες χρήσης!

1. Κάνουμε μπαλάκια από εφημερίδες.

2. Με τη βοήθεια κάποιου μεγάλου, κόβουμε το κουτί  κατά μήκος- όπως φαίνεται στη φωτογραφία- και ενισχύουμε τις ακμές και τις γωνίες με κολλητική ταινία. Αυτά θα είναι τα τέρματα.

3. Εάν μας αρέσει η ζωγραφική, ζωγραφίζουμε με τα χρώματα της αγαπημένης ομάδας, βάζουμε ημερομηνία και το όνομά μας!

4. Είμαστε έτοιμοι για παιχνίδι! Στερεώνουμε τα τέρματα πάνω σε ένα τραπέζι με την ταινία, σε αρκετή απόσταση το ένα από το άλλο και ορίζουμε την μικρή περιοχή με ταινία. Ορίζουμε και το κέντρο, απ’ όπου θα ξεκινήσει το παιχνίδι.

5. Ο κάθε παίκτης προσπαθεί να σκοράρει χρησιμοποιώντας τα χέρια του (με τα δάκτυλα) με 3 απανωτές κινήσεις. Εάν δεν τα καταφέρει, τη σειρά του παίρνει ο επόμενος.

6. Εάν η μπάλα πέσει κάτω από το τραπέζι, συνεχίζει ο άλλος παίκτης.

7. Χρησιμοποιήστε λεπτή χαρτοταινία, που δεν αφήνει σημάδια στα έπιπλα!

2

Εάν έχετε ένα τραπέζι με αρκετό πάχος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για κάθε τέρμα 1 κουτί από παπούτσια, άρα θα χρειαστείτε 2 κουτιά. Θα δημιουργήσετε εγκοπές ανάλογα με το πάχος του τραπεζιού, για να στερεώσετε τα τέρματα.

Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.