Αρχική Fun Time Παιχνίδια της παρέας, για όλες τις ώρες!

Παιχνίδια της παρέας, για όλες τις ώρες!

1

Τώρα που καλοκαίριασε για τα καλά και μαζευόμαστε οι φίλοι στα σπίτια ή στη πλατεία και παίζουμε, έχουμε να σας προτείνουμε δυο όμορφα παιχνίδια, που είναι ομαδικά ή αλλιώς παιχνίδια της παρέας!

Ας τα δούμε μαζί, και ελπίζω να σας αρέσουν πολύ!

1.       φτου και βγαίνεις!

Τα παιδιά κάθονται το ένα δίπλα στο άλλο ή σε κύκλο.

Ξεκινάμε το παιχνίδι: ένα παιδί είναι αρχηγός και λέει μια λέξη. Το πρώτο παιδί δίπλα του πρέπει να πει την πρώτη συλλαβή αυτής της λέξης, το δεύτερο τη δεύτερη, το τρίτο την τρίτη.

Εκείνος που θα πει την τελευταία συλλαβή της λέξης θα γυρίσει και θα πει στον διπλανό του “φτου και βγαίνεις!”. Εκείνος τότε φεύγει από τη θέση του και γίνεται ο αρχηγός του παιχνιδιού και ξεκινά ο επόμενος γύρος!

2.       Έχω μια βαλίτσα…

Τα παιδιά κάθονται το ένα δίπλα στο άλλο ή σε κύκλο.

Ξεκινάμε το παιχνίδι: ένα παιδί λέει ότι ετοιμάζεται να πάει ταξίδι και θέλει να ετοιμάζει τη βαλίτσα του. Στη βαλίτσα θα βάλει (λέει ένα αντικείμενο).

Ο επόμενος παίκτης πρέπει να βρει ένα δικό του αντικείμενο να βάλει στη βαλίτσα και να πει και το αντικείμενο του προηγούμενου παίκτη. Ο τρίτος παίκτης πρέπει να πει τα δυο προηγούμενα αντικείμενα  και ένα  καινούριο  δικό του. Όποιος τα μπερδέψει ή ξεχάσει κάποιο αντικείμενο, κάνει ότι του πουν οι υπόλοιποι. Για παράδειγμα κάνει μια τούμπα, λέει ένα ανέκδοτο, κάνει μια ζωγραφιά… και ξαναρχίζει ο επόμενος γύρος με εκείνον πρώτο παίκτη!

Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.