Αρχική Fun Time Φτιάχνουμε παιχνιδιάρικους σελιδοδείκτες

Φτιάχνουμε παιχνιδιάρικους σελιδοδείκτες

Mod-Melts-Paper-Clips-Handmade-Gifts-EverythingEtsy Η κορούλα σας παραπονιέται ότι δεν θυμάται ποια σελίδα έχει να διαβάσει ούτε σε ποια σελίδα ήταν οι ασκήσεις που της έβαλε η δάσκαλα στο σχολείο. Δεν θα ήταν καλύτερα να έχει πάντα μαζί της παιχνιδιάρικους σελιδοδείκτες για να μην χάνει όλα όσα πρέπει να κάνει στο σπίτι;  Το απόγευμα λοιπόν μετά το τέλος του διαβάσματος, καθίστε μαζί της και φτιάξτε τους δικούς σας πρωτότυπους σελιδοδείκτες. Χρώμα, φαντασία και καλή διάθεση θα απογειώσουν την κατασκευή.

Τι θα χρειαστείτε:

Πολυμερικός πηλός στα χρώματα της αρεσκείας σας

παγοθήκη σιλικόνης με σχήματα

χρωματιστούς συνδετήρες

κόλλα στιγμής

Παίρνετε τον πολυμερικό πηλό, τον πλάθετε λιγάκι και εν συνεχεία τον τοποθετείτε σε κάθε θήκη της παγοθήκης, απλώνοντας το καλά στη θήκη ούτως ώστε να πάρει το εκάστοτε σχήμα. Ψήστε για λίγο την σιλικονούχα παγοθήκη μέχρι να ξεραθεί ο πηλός. Εν συνεχεία, αφαιρέστε προσεκτικά το πηλό από την παγοθήκη. Με την κόλλα κολλήστε τα πήλινα σχέδια σε κάθε συνδετήρα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.