Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Παιχνιδόκοσμος... αμέσου δράσεως

Παιχνιδόκοσμος... αμέσου δράσεως

ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΣΜΟΣ 1

Θεωρείται, για τα ελληνικά δεδομένα, πρωτότυπος χώρος για τα παιδιά, πολύ οικείος, λόγω της διαμόρφωσης του, των ήρεμων χρωμάτων του και των παιδικών  ζωγραφιών που υπάρχουν σχεδόν παντού. Είναι ένας ζωντανός παιδότοπος, αλλά και  ένας ασφαλής χώρος για την φύλαξη των παιδιών, όταν οι γονείς κάνουν ψώνια.
Ο λόγος  για τον Παιχνιδόκοσμο, δημιούργημα της εταιρείας «Μαρινόπουλος»  και σε συνεργασία με την εταιρεία «Παιχνιδαγωγείο» που εδρεύει στην Αθήνα. Ο Παιχνιδόκοσμος άνοιξε τις πύλες του στο Carrefour Μακεδονία, στις 24 Νοεμβρίου του 2012 και από τότε μέχρι σήμερα προφέρει δημιουργικό παιχνίδι σε παιδιά ηλικίας 4 έως 10 χρονών με τα παιδαγωγικά του προγράμματα από εξειδικευμένους συνεργάτες του «Παιχνιδαγωγείου».

ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΣΜΟΣ 2
Ειδικότερα, παιχνίδια με μπάλες, διαδρομές ισορροπίας, μουσικά όργανα, χορός, ζωγραφική και παραμύθια, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο του Παιχνιδόκοσμου μια και στη φιλοσοσοφία του, το παιχνίδι αποτελεί φυσική ανάγκη, ενεργοποιεί την δημιουργικότητα, την φαντασία και χρησιμοποιείται ως μέσο για την επικοινωνία και την ανάπτυξη των παιδιών.

 
Η πρωτοτυπία του έγκειται στο γεγονός, ότι αφενός  δίνει την ευκαιρία  στους γονείς να κάνουν τις αγορές τους με ηρεμία και να απολαμβάνουν ελευθερία κινήσεων,  ενώ αφετέρου ικανοποιεί το αίτημα των παιδιών για παιχνίδι. Έτσι, με την εμπειρία τριών παιδαγωγών, ο παιχνιδόκοσμος παίζει το ρόλο της νταντάς αμέσου δράσεως, αποκλειστικά και μόνο για παιχνίδι. Και όταν πλησιάζει το τέλος του, ειδοποιούνται οι γόνεις-συνοδοί για την παράδοση του παιδιού τους, ενώ οι ίδιοι, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιδείξουν την ταμειακή απόδειξη του καταστήματος της ίδιας ημέρας.
Στον Παιχνιδόκοσμο, μπορούν να φιλοξενηθούν ταυτόχρονα  μέχρι και 20 παιδιά και η υπηρεσία του παρέχεται δωρεάν, στους πελάτες του Carrefour.

Ώρες λειτουργίας:
Σχολικές αργίες/διακοπές
Δευτέρα-Παρασκευή:12.00-20.00
Σάββατο:11.00-18.00
Σχολική περίοδος
Δευτέρα-Παρασκευή:16.00-20.00
Σάββατο:11.00-17.00


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.