Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Παίζω-δρω-moτiΟΝ»: Σειρά εκδηλώσεων στον Λευκό Πύργο (12 & 13/4)

«Παίζω-δρω-moτiΟΝ»: Σειρά εκδηλώσεων στον Λευκό Πύργο (12 & 13/4)

ΑΦΙΣΑ-ΧΑΝΘΣειρά εκδηλώσεων με τον τίτλο: «Παίζω-δρω-moτiΟΝ» και με θέμα «Ο Πύργος των ονείρων μας» διοργανώνουν ομάδες εφήβων της Σχολής Στελεχών ΧΑΝ Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την «Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν κατά μήκος της νέας παραλίας δίπλα από το Λευκό Πύργο το Σάββατο 12 Απριλίου και ώρες 17.00 με 21.00 και την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 και ώρες 11.00 με 15.00.
Ποδηλατοδρομία, ρουκ ζουκ, έκθεση φωτογραφίας και περιβαλλοντικά παιχνίδια συγκαταλέγονται στις εκδηλώσεις, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους «Deep in the Top», «Παντζουροι» και «The Band Saws».

Στόχος των εκδηλώσεων είναι να προβληθούν οι νεανικοί προβληματισμοί και ανησυχίες για ποικίλα ζητήματα όπως η πόλη, το περιβάλλον, καθώς και ζητήματα κοινωνικού περιεχομένου. Παράλληλα επιδιώκεται η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και αφύπνιση των κατοίκων της Θεσσαλονίκης, μέσα από το παιχνίδι και τη δράση.

Οι έφηβοι της Χ.Α.Ν.Θ. θα παρουσιάσουν τις εξής δράσεις:

Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για το ρατσισμό, φυλετικό και κοινωνικό, καθώς και παιχνίδια και δραστηριότητες ανάλογου περιεχομένου για μικρούς και μεγάλους.

• Εκθέσεις φωτογραφίας με θέματα που αφορούν στην πόλη, στους περαστικούς, καθώς και προβολές βίντεο που έχουν επιμεληθεί τα ίδια τα παιδιά.
• Παιχνίδια, με την συμμετοχή του κόσμου, με θέματα την αισιοδοξία και την οικολογία.
• Διοργάνωση Ποδηλατοδρομίας με συμβολικό σκοπό την αποσυμφόρηση των κεντρικών λεωφόρων.
• Δραστηριότητες που προωθούν την ομαδικότητα και τη συνεργασία και προσφορά φρέσκων αναψυκτικών και ροφημάτων που ετοιμάζουν τα παιδιά της Σχολής Στελεχών.
• Μουσικές συναυλίες νεανικών συγκροτημάτων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.