Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Παίζω και μαθαίνω την ιστορία του-Κάρτες και καρτούλες για τον Άγιο Βασίλη- φτιάχνω μαριονέτα!

Παίζω και μαθαίνω την ιστορία του-Κάρτες και καρτούλες για τον Άγιο Βασίλη- φτιάχνω μαριονέτα!

1

Ο χαρούμενος άγιος των παιδιών, ντυμένος στα κόκκινα, αυτός ο γλυκός γνωστός-άγνωστος… Θέλετε να παίξουμε; Διαβάστε στα παιδιά την ιστορία του Άγιου Βασίλη. Εκτυπώστε τον και κολλήστε τη φωτογραφία στην είσοδο του σπιτιού, κοντά στη μπότα του…

2

Προγραμματίστε το χρόνο σας, και φτιάξτε μικρά δωράκια για να προσφέρουν τα  παιδιά στους αγαπημένους τους! Εκτυπώστε τις καρτούλες που σας δίνουμε και στολίστε τα δωράκια που θα φτιάξετε παρέα με τα παιδιά! Κόψτε τις στα 4 ή χρησιμοποιήστε τις ολόκληρες!

3

Βάλτε μουσική, όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια…Ζωγραφίστε, κάντε αφιερώσεις με όμορφα ποιηματάκια, διπλώστε τα δώρα σε απλό χαρτί αφής (θα τα βρείτε στα βιβλιοπωλεία σε διάφορα χρώματα) και κολλήστε επάνω τους τις κάρτες που επιμελήθηκαν τα παιδιά!  Ακόμα, μπορείτε με τις κάρτες να στολίσετε το δέντρο σας ή την κουρτίνα του παιδικού δωματίου και το κρεββάτι του!

4

Για τους μικρούς φίλους: Σας αρέσει αυτή η φιγούρα; Και εάν κούναγε τα χέρια, δεν θα ήταν ακόμα καλύτερη; Δείτε στη συνέχεια!

5

Ώρα για χειροτεχνία! Σε φωτογραφικό χαρτί, μπορείτε να εκτυπώσετε και να συναρμολογήσετε τον γλυκό Αγιοβασίλη!

6

Στρωθείτε στο χαλί και αλλάξτε του τα ρούχα! Γιατί και ο Άγιος Βασίλης, θέλει ξεκούραση!

Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.