Αρχική Fun Time Παίζουμε και γελάμε με τον αρπάχτρα!

Παίζουμε και γελάμε με τον αρπάχτρα!

o arpaxtrasΟ Χρήστος Δημόπουλος θέλησε να μοιραστεί μαζί με τους αναγνώστες του infokids.gr μια κατασκευή που βρίσκεται στο βιβλίο του "Κατασκευές από το Ουράνιο Τόξο" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.  Ο "αρπάχτρας"  είναι από τις πιο απλές κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε αλλά έχει μεγάλη πλάκα και θα διασκεδάσετε με τη ψυχή σας.

Υλικά:

1 χαρτόνι 8χ12 εκατοστά

Πρώτα απ' όλα τσακίζουμε το χαρτόνι στη μέση, κατά μήκος της πιο μακριάς πλευράς, αλλά -προσοχή!- δεν την τσακίζουμε πέρα ως πέρα, αλλά μόνο κοντά στο κέντρο της. Κρατώντας την κάρτα ανάμεσα στο μεγάλο και μεσαίο δάχτυλο και κουνώντας τα δύο σας αυτά δάχτυλα, η κάρτα μεταμορφώνεται σ΄έναν «αρπάχτρα» που ανεβοκατεβάζει τα σαγόνια του και μπορεί να κρατήσει στο στόμα του ένα μολύβι, μια γομολάστιχα ή ό,τι άλλο φανταστείτε, αρκεί, βέβαια, να μην είναι πολύ μεγάλο ή πολύ βαρύ! Χρωματίστε ή κόψτε τον αρπάχτρα σε σχήμα προσώπου και δώστε του τα χαρακτηριστικά που θέλετε!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.