Αρχική InfoSchool Δημοτικό “Παίζουμε και γνωρίζουμε τα αρχαία ελληνικά”: Ένα πρωτότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εισάγει τους μαθητές στη μαγεία των αρχαίων Ελληνικών

“Παίζουμε και γνωρίζουμε τα αρχαία ελληνικά”: Ένα πρωτότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εισάγει τους μαθητές στη μαγεία των αρχαίων Ελληνικών

41AFC5A73C164285997D242B6C6380A6Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νέας Πεντέλης σε συνεργασία με το "Πεντέλη 2.0 Social Polis" προσφέρουν ένα καινοτόμο πρόγραμμα εξοικείωσης με την αρχαία ελληνική γλώσσα, προορισμένο αποκλειστικά για παιδιά ΣΤ' Δημοτικού.

Ο σκοπός του προγράμματος είναι να εξερευνήσουν τα παιδιά την ελληνική γλώσσα σε όλη τη διαδρομή της, με τους τρόπους και το ρυθμό που αντιστοιχεί στην ηλικία τους, ώστε να συναντήσουν με αγάπη και όρεξη τα αρχαία στην Α' Γυμνασίου. Το πρόγραμμα έχει σχεδιάσει η Λυδία Γαλίτη, Φιλόλογος – Γλωσσολόγος & Μέλος – Εθελόντρια του "Πεντέλη 2.0 Social Polis".

Tα μαθήματα γίνονται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη 16.30 – 17.30 στο Δημοτικό σχολείο Νέας Πεντέλης.

Η παρακολούθηση του είναι δωρεάν για τα παιδιά των τακτικών μελών του "Πεντέλη 2.0 Social Polis", καθώς και για τα παιδιά πολύτεκνων και μονογονεϊκών οικογενειών. Επίσης, για τα παιδιά οικογενειών που έχουν άνεργο πατέρα ή μητέρα.

Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών υπάρχει δυνατότητα να προστεθεί μία ώρα ακόμα την εβδομάδα.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει με παιδιά και γονείς την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 στις 16.30 στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Πεντέλης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.