Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Παίζουμε και ζωγραφίζουμε τη "Χριστουγεννιάτικη ιστορία" στο εργαστήρι Ρέον (13/12)

Παίζουμε και ζωγραφίζουμε τη "Χριστουγεννιάτικη ιστορία" στο εργαστήρι Ρέον (13/12)

dickens-christmas-walkΤο εργαστήρι Ρέον για ακόμη μια εβδομάδα προσκαλεί τους μικρούς του φίλους ηλικίας 5 ετών και άνω να συμμετάσχουν στα Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια του. Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί παίζουμε και ζωγραφίζουμε τη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Κάρολου Νίκενς, μέσα από ένα "βικτωριανό πρόγραμμα" με Πίνακες Ζωγραφικης Μεγάλων Καλλιτεχνών. Θα δούμε εικονογραφήσεις εποχής για το βιβλίο και θα μιλήσουμε γενικά για την βικτωριανή κοινωνία, την θέση των παιδιών, την τέχνη και φυσικά τον Ντίκενς. Η προσέγγιση των έργων τέχνης, θα γίνεται βήμα βήμα και με την συμμετοχή των παιδιών. Στη συνέχεια θα δραματοποιήσουμε με τα παιδιά ένα μέρος της ιστορίας και θα καλλιτεχνήσουμε στο πνέυμα των Χριστουγέννων!

Εικαστική ΠΑρουσίαση :υπεύθυνη: δρ. Μαρία Αθανασέκου, ιστορικός Τέχνης.
Διαδραστικό κομμάτι: υπεύθυνες: κ. Μαρία Γουλετά, γυμνάστρια με ειδίκευση στη Μουσικόκινητική Αγωγη και κ. Ξανθή Ταβουλαρέα, εικαστικό Art Performer

Συμμετοχή : 10ευρώ
Απαραίτητη η κράτηση Θέσης: 210 6096046

Θεατρικό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ρέον
Αβέρωφ 20, Νέα Ιωνία (στο σταθμό του Ηλεκτρικού "Περισσός")
210 6096046


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.