Αρχική Fun Time Παίζουμε κουκλοθέατρο με κουταλοφατσούλες!

Παίζουμε κουκλοθέατρο με κουταλοφατσούλες!

6a011570601a80970b0168e4997c1a970c-800wi

Τα μεσημέρια του καλοκαιριού, τα πιτσιρίκια παραπονιούνται ότι δεν έχουν τι να κάνουν και βαριούνται. Αντί να τα αφήσετε μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης να χαζέψουν ένα παιδικό σίριαλ ή μια ταινία κινουμένων σχεδίων δεν θα ήταν καλύτερα να φτιάξετε παρέα το δικό σας θεατρικό έργο; Και για να δώσετε μια πιο καλλιτεχνική ιδέα στην προσπάθεια σας μπορείτε να φτιάξετε μαζί με τα παιδιά τους ήρωες του θεατρικού που θα είναι κούκλες από κουτάλια. Αφήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σας ελεύθερη και ζωγραφίστε με μαρκαδόρους τους πρωταγωνιστές της φανταστικής σας ιστορίας.

Υλικά:

πλαστικά κουτάλια μιας χρήσης

μαρκαδόροι

παλιά υφάσματα

κόλλα

Ζωγραφίστε τα πλαστικά κουτάλια σύμφωνα με το ρόλο κάθε κούκλας, κολλήστε τους παλιά υφάσματα για να φτιάξετε τα ρούχα των πρωταγωνιστών και ανεβάστε το δικό σας θεατρικό στο σαλόνι του σπιτιού σας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.