Αρχική Fun Time Παίζουμε κουκλοθέατρο με τα κουκουνάρια!

Παίζουμε κουκλοθέατρο με τα κουκουνάρια!

Pinecone-Turkeys-Craft

ΤΑ παιδιά λατρεύουν το κουκλοθέατρο, λατρεύουν και τις κατασκευές! Γι’ αυτό συνδυάζοντας αυτές τις δύο δραστηριότητες, θα περάσετε μαζί τους ονειρεμένες ώρες.

Τι θα χρειαστείτε:
Κουκουνάρια, που θα τα πλύνετε και θα τα στεγνώσετε.
Κόλλα, πούπουλα / φτερά, ψαλίδι, ματάκια, χαρτόνι, τσόχα, αφρολέξ, μπαστουνάκια υφασμάτινα, βαμβάκι, νερομπογιές.

Ξεκινάμε:

Αποφασίστε τη μορφή θέλετε να έχει το κουκουναροκουκλάκι.

Για να το μεταμορφώσετε σε λαγό, σχεδιάστε στο χαρτόνι τα αυτιά και κόψτε τα. Κολλήστε τα στο πίσω μέρος του κουκουναριού.

Μετά κολλήστε του τα ματάκια και τα μπαστουνάκια για μουστάκι:

pinecone bunnies 2

Για να δημιουργήσετε κουκουβάγια, κόψτε μεγάλα στρογγυλά μάτια απ’ το φύλλο του αφρολέξ, ζωγραφίστε με νερομπογιά τη μύτη και κολλήστε του πούπουλα / φτερά:

pineconeowlslg

Για να ετοιμάσετε αρκουδάκια, πάρτε ένα στρογγυλό κομμάτι από βαμβάκι και κολλήστε τα ματάκια. Μετά κολλήστε το στην κεφαλή του κουκουναριού. Κατόπιν χρησιμοποιήστε τα υφασμάτινα μπαστουνάκια για χέρια και ποδαράκια:

11

Κι ασφαλώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία των παιδιών για άλλους χαρακτήρες και κατόπιν για το "σενάριο" του έργου!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.