Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Παίζουμε παιχνίδια ρόλων με αφορμή "Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ" στο Οξυγόνο από το Μεταίχμιο (22/11)

Παίζουμε παιχνίδια ρόλων με αφορμή "Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ" στο Οξυγόνο από το Μεταίχμιο (22/11)

klouz_kentrikiΤο Οξυγόνο από το Μεταίχμιο προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε διαδραστικό παιχνίδι ρόλων με αφορμή τη σειρά "Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ" του Γίργκεν Μπανσέρους το Σάββατο, 22 Νοεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι, με την ομάδα Gamecraft.

Ο αγαπημένος ιδιωτικός ντετέκτιβ των παιδιών, ο ντετέκτιβ Κλουζ, έρχεται να σας παρασύρει σε ένα ακαταμάχητο παιχνίδι μυστηρίου, όπου καλείστε να λύσετε τους πιο περίπλοκους γρίφους.
Απαραίτητες αποσκευές για το ταξίδι σας; Παρατηρητικότητα, καλή μνήμη, ένστικτο, φαντασίακαι πάνω απ’ όλα διάθεση για παιχνίδι! Η Όλγα η περιπτερού που προμηθεύει τον Κλουζ
με τις αγαπημένες του τσίχλες Κάρπεντερ, η μαμά του με τα σκόρπια σε όλο το σπίτι σημειώματα, η Γιάννα, η καλύτερη μπαλαδόρισσα του σχολείου, ο Βοτάν, το θεόρατο σκυλί του Μασκοφόρου Μπιλ,
η χωριατοπούλα Γιούλε –που είναι και πολύ εντάξει κορίτσι– και άλλοι πολλοί φανταστικοί ήρωες έρχονται να βοηθήσουν τον Κλουζ στην εξιχνίαση των πιο δύσκολων υποθέσεων.
Είστε έτοιμοι για ένα συναρπαστικό παιχνίδι μυστηρίου με τον καλύτερο εννιάχρονο ντετέκτιβ όλων των εποχών;

H ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ 8-11 ΕΤΩΝ

Αντί εισιτηρίου, απαιτείται η αγορά ενός βιβλίου της σειράς «Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ» κατά την είσοδο στην εκδήλωση.

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail info@oxygono-metaixmio.gr.

Οξυγόνο από το Μεταίχμιο
Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη
2310.260.085


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.