Αρχική Fun Time Σπαζοκεφαλιές & Γρίφοι Παίζουμε παπουτσοσαλάτα;

Παίζουμε παπουτσοσαλάτα;

download (1)

Το απόγευμα φωνάζουμε τους φίλους από τη γειτονιά και ξεκινάμε παιχνίδι. Αυτή τη φορά θα μας χρησιμεύσουν για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού μας τα παπούτσια μας, ενώ η γρηγοράδα μας θα κρίνει τον τελικό νικητή. Γι' αυτό, ένα ποτήρι φρέσκος χυμός πριν ξεκινήσουμε, θα μας φανεί πολύ χρήσιμος, αφού θα μας γεμίσει ενέργεια και δύναμη.

IMGP5859b

Ομαδικό παιχνίδι - Παπουτσοσαλάτα

Ένας γονιός καλεί όλα τα παιδιά, τους λέει να βγάλουν τα παπούτσια τους και να τα τοποθετήσουν στη μέση ενός κύκλου που θα σχηματίσουν. Τα παιδιά λαμβάνουν θέση γύρω κι έξω από τον κύκλο με τα παπούτσια. Ο γονέας ανακατεύει τα παπούτσια και λέει στα παιδιά να αρχίσουν να τρέχουν ήρεμα, σχηματίζοντας κι αυτά έναν κύκλο. Ο γονέας μετράει. Όταν θα πει στοπ, τα παιδιά σταματούν το τρέξιμο, κατευθύνονται γρήγορα προς το βουναλάκι με τα παπούτσια, ψάχνοντας καθένα να βρει τα δικά του. Το παιδί που θα βρει και θα φορέσει πρώτο τα παπούτσια του είναι ο νικητής αυτού του γύρου. Το παιχνίδι συνεχίζεται και όποιος νικήσει στους περισσότερους γύρους, αυτός θα είναι και ο νικητής του παιχνιδιού.

Καλή διασκέδαση, με πολλά γέλια!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter