Παλαιό Φάληρο: 16χρονος αυτοπυροβολήθηκε – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

https://www.infokids.gr/?s=%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

Σοκ στο Παλαιό Φάληρο με έναν 16χρονο να καλεί στο 112 γύρω στις 2 το μεσημέρι και να ενημερώνει πως θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του και στη συνέχεια να κλείνει το τηλέφωνο.

Στην οδό Πέλοπος στο Παλαιό Φάληρο έσπευσαν άμεσα η αστυνομία, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ και αφού κατάφεραν και μπήκαν στο σπίτι είδαν τον νεαρό και διαπίστωσαν πως φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Με το όπλο του πατέρα του

Τον 16χρονο παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες το όπλο, το οποίο είναι 9αρι, ανήκει νομίμως στον πατέρα του.

Ο νεαρός φέρεται να είχε κλειδώσει το σπίτι και είχε σαφή πρόθεση να αυτοκτονήσει και μετά την κλήση από το 112 τον καλούσε πίσω το 100 αλλά αυτός δεν απαντούσε.

Διαβάστε επίσης

Παιδιά κατήγγειλαν ότι απειλήθηκαν με καραμπίνα από πατέρα συμμαθητή τους – Στο αυτόφωρο το ζευγάρι γονέων

Κερδίστε την ελληνική και αγγλική έκδοση του χριστουγεννιάτικου βιβλίου “Τέμπελιγκ, το ξωτικό που όλο βαριόταν”