Αρχική Βιβλία Πάμε διακοπές με την Πέππα το Γουρουνάκι

Πάμε διακοπές με την Πέππα το Γουρουνάκι

Οι εκδόσεις Anubis ύστερα από τη μεγάλη απήχηση των βιβλίων Peppa Pig, προχωρά στην έκδοση ακόμα 3 νέων τίτλων ώστε να συνοδεύσουν τα παιδιά στις καλοκαιρινές τους διακοπές με στόχο την εκμάθηση μέσα από το παιχνίδι.

Μια μέρα στο Λούνα Παρκ
Μία ακόμα διασκεδαστική ιστορία περιμένει τους μικρούς μας φίλους. Σήμερα η Πέππα, ο Τζορτζ και οι γονείς τους έχουν πάει στο λούνα παρκ. Ποιος θα κερδίσει στην τοξοβολία; Και ποιος φοβάται τη ρόδα; Τα παιδιά θα τα μάθουν όλα μέσα σε αυτές στις συναρπαστικές σελίδες.

Μετάφραση: Δώρα Γιακουμή
ISBN: 978-960-497-926-4
Εκδόσεις: Anubis
Σελίδες: 24

Πάμε διακοπές

Πάμε διακοπές!
Η Πέππα και η οικογένειά της πηγαίνουν διακοπές στην Ιταλία. Έχουν τόσα πολλά να δουν και να κάνουν, μόνο που η Πέππα ξεχνά συνεχώς όπου πηγαίνουν τον Τέντι το αρκουδάκι! Άραγε θα τον έχει μαζί της όταν γυρίσει πίσω στο σπίτι;

Μετάφραση: Δώρα Γιακουμή
ISBN: 978-960-497-925-7
Εκδόσεις: Anubis
Σελίδες: 24

Παιχνίδια στον ήλιο

Παιχνίδια στον ήλιο
Ένα βιβλίο γεμάτο παιχνίδια και σελίδες ζωγραφικής για ξένοιαστες ώρες διασκέδασης! Το καλοκαίρι γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον, καθώς τα παιδιά περνάνε δημιουργικά το χρόνο τους παίζοντας με την Πέππα το Γουρουνάκι και όλη την παρέα.

Μετάφραση: Δώρα Γιακουμή
ISBN: 978-960-497-924-0
Εκδόσεις: Anubis
Σελίδες: 16


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.