Αρχική Περιβάλλον Πάμε Φάληρο και καθαρίζουμε την παραλία (11/5)

Πάμε Φάληρο και καθαρίζουμε την παραλία (11/5)

mpati1Στο πλαίσιο της εκστρατείας "Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2014" το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS επιστρέφει για 3η χρονιά στη «διακεκαυμένη ζώνη» της παραλιακής λεωφόρου και διοργανώνει τον κεντρικό  καθαρισμό τηςπαραλία Π. Φαλήρου.

Την Κυριακή το πρωί, γονείς και παιδιά βάλτε τα αθλητικά και τις φόρμες σας και ελάτε στις 10 το πρωί να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα της τη σημασίας της προστασίας των ακτών και των παράκτιων οικοσυστημάτων.  Μάλιστα, αντί για μετάβαση με το αυτοκίνητο προτιμήστε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ή τα ποδήλατά σας !

Για τους μικρούς μας φίλους και εθελοντές θα πραγματοποιηθούν περιβαλλοντικά διαδραστικά παιχνίδια, τα οποία θα τους βοηθήσουν να αντιληφθούν πληρέστερα την αξία της διαφύλαξης του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον καθαρισμό της Κυριακής 11 Μαΐου, μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της οργάνωσης στο 210 8228795 ή ηλεκτρονικά στο info@medsos.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.