Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Pameodeon: Η ελληνική υπηρεσία online ενοικίασης και προβολής βιντεοταινιών

Pameodeon: Η ελληνική υπηρεσία online ενοικίασης και προβολής βιντεοταινιών

Tainies_apo_Odeon_se_Samsung_Smart_TV_Photo_1H Samsung Electronics Hellas και η Odeon παρουσίασαν το PameOdeon, την πρώτη ελληνική υπηρεσία online ενοικίασης και προβολής βιντεοταινιών (Video on Demand) σε «έξυπνη» τηλεόραση (Smart TV). Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους κατόχους των τηλεοράσεων Samsung Smart TV από τον Ιούλιο και σήμερα έχει ήδη διαθέσιμες περισσότερες από 700 ταινίες, μεταξύ των οποίων παραγωγές μεγάλων κινηματογραφικών στούντιο από ολόκληρο τον κόσμο, ενώ το περιεχόμενο της υπηρεσίας ανανεώνεται διαρκώς.

Tainies_apo_Odeon_se_Samsung_Smart_TV_Photo_2Η υπηρεσία PameOdeon είναι διαθέσιμη στην κατηγορία Video του Samsung Apps, του ηλεκτρονικού καταστήματος εφαρμογών για τα μοντέλα Samsung Smart TV και Smart Blu ray 2013, 2012 και 2011. Η διαδικασία ενοικίασης ταινιών περνάει σε μια νέα εποχή! Δεν χρειάζεσαι αποκωδικοποιητή. Πληκτρολογείς pameodeon.gr στον υπολογιστή σου και είσαι έτοιμος να διαλέξεις μεταξύ των ταινιών που παρέχονται (αναλυτικά μενού πλοήγησης με τις κατηγορίες ταινιών, τους ηθοποιούς και τους σκηνοθέτες) με τιμές που ξεκινούν από 0,65 € ανά ταινία. Δεν πρόλαβες να τελειώσεις την ταινία σου γιατί σε πήρε ο ύπνος ή προέκυψε δουλειά;  Η υπηρεσία σου δίνει την δυνατότητα να την δεις μέσα σε 24 ώρες, οπότε μην σκας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.