Αρχική InfoMommy Συμβουλές Πανέξυπνο tip για να αστράφτουν οι ανοξείδωτες συσκευές και επιφάνειες γρήγορα και εύκολα!

Πανέξυπνο tip για να αστράφτουν οι ανοξείδωτες συσκευές και επιφάνειες γρήγορα και εύκολα!

5233-Stonegate-Road-in-Bluffview-luxury-home-for-sale-in-Dallas-Briggs-Freeman-Sothebys-kitchen1

Οι ανοξείδωτες επιφάνειες είναι αλήθεια ότι λερώνονται εύκολα. Πόσες φορές έχετε παρατηρήσει π.χ ότι το ψυγείο είναι γεμάτο σημάδια και δαχτυλιές;

Υπάρχει ένας πανεύκολος και άκρως αποτελεσματικός τρόπος να κάνετε τις ανοξείφωτες συσκευές σας, να αστράφτουν! Η συνταγή είναι απλή και εύκολη:

Διαλύουμε 1 κ.γ. απορρυπαντικό πιάτων σε 1 λίτρο ζεστό νερό. Βουτάμε στο μείγμα ένα πανάκι μικροϊνών και περνάμε με αυτό την επιφάνεια που θέλουμε να καθαρίσουμε. Στη συνέχεια ξεπλένουμε την επιφάνεια με ζεστό νερό και μετα περνάμε από πάνω με ένα καθαρό μαλακό πανί για να τη στεγνώσουμε.  Οι επιφάνειες θα είναι τόσο καθαρές που θα εκπλαγείτε!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.