Αρχική InfoSchool Λύκειο Πανελλήνιες 2015: Τι έπεσε στη Νεοελληνική Γλώσσα

Πανελλήνιες 2015: Τι έπεσε στη Νεοελληνική Γλώσσα

panelliniesnewdatesΠρεμιέρα σήμερα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και με 105.000 υποψηφίους να διεκδικούν μία από τις 68.345 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και συγκεκριμένα 44.200 στα ΑΕΙ και 24.145 στα ΤΕΙ.  Θέμα που έχει να κάνει με την πολιτιστική κληρονομιά έπεσε στο θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κείμενο αφορά τους αρχαίους χώρους θέασης και ακρόασης. «Εμείς και οι αρχαίοι χώροι θέασης και ακρόασης» τιτλοφορείται το κείμενο και από τους υποψηφίους ζητείται να γράψουν 500-600 λέξεις για τον τρόπο αξιοποίησης της πολιτιστικής κληρονομίας. Να εξηγήσουν, δηλαδή, γιατί το κοινό και οι νέοι πρέπει να προσεγγίσουν τους χώρους της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Το θέμα θεωρείται αναμενόμενο και λόγω του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσείων.

Δείτε τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας που κλήθηκαν να απαντήσουν οι υποψήφιοι πατώντας εδώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.