Αρχική InfoSchool Λύκειο Πανελλήνιες 2015: Βατά τα σημερινά θέματα στα τέσσερα μαθήματα Κατεύθυνσης

Πανελλήνιες 2015: Βατά τα σημερινά θέματα στα τέσσερα μαθήματα Κατεύθυνσης

newego_LARGE_t_1101_54353888_type13031Σαφή, αναμενόμενα και χωρίς παγίδες χαρακτηρίζονται σε γενικές γραμμές τα θέματα στα Λατινικά (Θεωρητική Κατεύθυνση), τη Χημεία (Θετική Κατεύθυνση) την Ηλεκτρολογία (Τεχνολογική Κατεύθυνση) και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Τεχνολογική Κατεύθυνση) που εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων.

Σαφή και χωρίς παγίδες ήταν τα θέματα στα Λατινικά, σύμφωνα με εκτιμήσεις εκπαιδευτικών από τα φροντιστήρια Ορόσημα. Οι γραμματικές παρατηρήσεις χαρακτηρίζονται βατές και χωρίς ασάφειες. Στα συντακτικά ζητούμενα δεν ζητήθηκε συντακτική αναγνώριση όρων, κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο. Προσοχή χρειάστηκε μόνο στο Γ1δ (με την εξαίρεση του λατινισμού του ειδικού απαρεμφάτου) και στο Γ2γ (με όλους τους τρόπους εκφοράς του τελικού αιτίου και την υποχρεωτική γερουνδιακή έλξη).

Για καλά διαβασμένους μαθητές ήταν τα θέματα στην Ηλεκτρολογία. Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις το Θέμα Α, ενώ στο Θέμα Β1 έπρεπε να δοθεί προσοχή στο σχήμα. Βατό χαρακτηρίζεται το Θέμα Β2, ενώ μη αναμενόμενο ήταν το Θέμα Β3, αλλά βατό για τους καλά προετοιμασμένους.

Στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον τα θέματα χαρακτηρίζονται αναμενόμενα, ένω τα θέματα στη Χημεία καλύπτουν όλη την ύλη χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, αλλά απαιτούσαν προσοχή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter