Πανικός σε Λύκειο της Κρήτης: Μαθητής πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Συναγερμός και αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί σε σχολείο της Αλικαρνασσού, όταν μαθητής ενημέρωσε τους συμμαθητές του ότι νωρίτερα, στο σπίτι του, είχε πάρει αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής αριθμό χαπιών για την πίεση.

Τι εξομολογήθηκε στους συμμαθητές του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος μαθητής Λυκείου είπε στους συμμαθητές του ότι είχε πάρει για άγνωστο λόγο 14 – 15 χάπια για την πίεση και εκείνοι ενημέρωσαν τους καθηγητές τους.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου του έγινε πλύση στομάχου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική Κλινική. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πίεσή του, παρά τους ισχυρισμούς του ότι πήρε τα χάπια για την πίεση, ήταν φυσιολογική, ενώ και η συμπεριφορά του δεν προκαλεί προβληματισμό.

Η κατάσταση της υγείας του 16χρονου μαθητή

“Η κλινική κατάστασή του είναι καλή” δήλωσε στο ertnews η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Ελευθερία Κωστάκη. Όπως είπε, θα γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το αν και τι χάπια πήρε ο μαθητής, τον οποίο θα επισκεφθούν ψυχίατρος και ψυχολόγος.

Διαβάστε επίσης:

Αγ. Δημήτριος: Συμμορία κοριτσιών ξυλοκόπησε άγρια 15χρονη – “Λιποθύμησε από το ξύλο”, λέει η μάνα της

«Είπαν ότι είχα παρένθετη μητέρα»: Η Στικούδη ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την εγκυμοσύνη και τον γιο της

Δωρεάν διάθεση πετρελαίου θέρμανσης στα μεγαλύτερα δημόσια παιδιατρικά νοσοκομεία σε Αττική και Θεσσαλονίκη