Πανικός σε σχολείο της Λάρισας: Έδειραν μαθητή στο διάλειμμα – Σύλληψη 17χρονου

Πανικός σε σχολείο της Λάρισας: Έδειραν μαθητή στο διάλειμμα - Σύλληψη 17χρονου

Τα περιστατικά ξυλοδαρμού στα σχολεία συνεχίζουν να προβληματίζουν καθώς ένα ακόμη συμβάν με 16χρονο μαθητή που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης στη Λάρισα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Κλωτσιές και μπουνιές μεταξύ μαθητών ΕΠΑΛ και ΓΕΛ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εφημερίδας Ελευθερία, 16χρονος μαθητής του ΓΕΛ Λάρισας δέχθηκε επίθεση με κλωτσιές και μπουνιές από 17χρονο μαθητή του ΕΠΑΛ της περιοχής και μάλιστα εν ώρα διαλείμματος.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας προχώρησαν στη σύλληψη ενός 17χρονου μαθητή, ενώ αναζητούνται προκειμένου να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου άλλοι τρεις μαθητές, ένας 17χρονος και δύο 16χρονοι.

Ξυλοδαρμός μαθητή σε δύο δόσεις στην αυλή του σχολείου του

Ο 17χροvoς συλληφθείς και μαθητής Επαγγελματικού Λυκείου Λάρισας κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, πήγε στο Γενικό Λύκειο όπου φοιτά ο 16χρονος μαθητής και με τον έτερο 17χρονο, τον χτύπησαν, με το επεισόδιο να μην προσλαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο 17χρονος συλληφθείς αδιαφορώντας ωστόσο για το γεγονός ότι το Λύκειο βρισκόταν σε λειτουργία, επανήλθε και την επόμενη ημέρα. Ετσι, στο προαύλιο του Λυκείου ενόσω βρισκόταν σε εξέλιξη το δεύτερο διάλειμμα, προέτρεψε τον έτερο 17χρονο και άλλους δύο 16χρονους ενώπιον δεκάδων μαθητών να χτυπήσουν ξανά τον 16χρονο, οπως και συνέβη.

Ξέφραγο αμπέλι το σχολείο

Η εξέλιξη του συμβάν προκαλεί ερωτηματικά για την ευκολία με την οποία εξωσχολικοί μαθητές εισήλθαν στην αυλή του Γενικού Λυκείου, συνοικιακά της Λάρισας και την ώρα του διαλείμματος χειροδίκησαν -για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα- σε βάρος του ίδιου μαθητή.

Διαβάστε επίσης:

Παιδίατρος: Τα άρρωστα παιδιά που δεν έχουν πυρετό πρέπει να βγαίνουν στον ήλιο

Παιδιά, ανακαλύψτε την Πελοπόννησο στον πιο πρωτότυπο μαθητικό διαγωνισμό με έμπνευση από την Επανάσταση!

Άλιμος: Κάνουν μάθημα σε τάξεις χωρίς θέρμανση εξαιτίας…του διεθυντή – Τι καταγγέλει ο Δήμαρχος

Στη Θεσσαλονίκη η έδρα του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης