Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Πάνω από 1.000 άτομα συγκεντρώθηκαν και αναπαρέστησαν την σκηνή της Γέννησης του Χριστού

Πάνω από 1.000 άτομα συγκεντρώθηκαν και αναπαρέστησαν την σκηνή της Γέννησης του Χριστού

living-nativityΈνα διαφορετικό ρεκόρ Γκίνες κατερρίφθη την εβδομάδα που μας πέρασε. Στόχος ήταν να συγκεντρωθούν όσο περισσότεροι πιστοί μπορούσαν ούτως ώστε να αναβιώσει η σκηνή της Γέννησης του Χριστού όπως ακριβώς είχε συμβεί στη Βηθλεέμ. Η πρόκληση μεγάλη αλλά όπως φάνηκε το κοινό συσπειρώθηκε γεγονος που έκανε την κατάρριψη του ρεκόρ από ευχή, πράξη.

nativity

Η ομάδα πιάνου αποτελούμενη από τους Peter Hollens και David Archuleta, σε συνεργασία με την Χορωδία των Μορμόνων έντυσαν μουσικά την εκδήλωση, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό θέαμα ήχου και εικόνας. Συνολικά 1.039 άνθρωποι έλαβαν μέρος στο Project με το αποτέλεσμα να κλέβει την παράσταση.

3001_SJ05597-1024x631

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.