Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Πάνω απ’όλα», Έκθεση Φωτογραφίας στον Ιανό (14/2)

«Πάνω απ’όλα», Έκθεση Φωτογραφίας στον Ιανό (14/2)

agraΟι Εκδόσεις Άγρα και ο Ιανός θα παρουσιάσουν την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00, την έκθεση φωτογραφίας «Πάνω απ’όλα» των Τάνια Καμίδου, Κωστή Αργυριάδη και Lily, καθώς και τα τρία τεύχη σε σχήμα εφημερίδας που τη συνοδεύουν.

Τρείς νέοι δημιουργοί,
τρείς μικρές ιστορίες,
μια έκθεση με εικόνες

Οι τρείς φωτογράφοι από τη Θεσσαλονίκη, με λόγο αιχμηρό, άμεσο και αποκαλυπτικό, μας επιτρέπουν να εισβάλουμε και να ζήσουμε τον μικρόκοσμό τους. Χρησιμοποιώντας διαφορετικές αφετηρίες, μετατρέπουν εύστοχα το προσωπικό, στην ουσία μιας κοινής αχαρτογράφητης πόλης.

Οι Εκδόσεις Άγρα εκδίδουν τρία τεύχη 64 σελίδων σε σχήμα εφημερίδας, προτείνοντας για τους εξαιρετικούς αυτούς δημιουργούς μια άλλη άποψη, για το πως μπορεί να τυπωθεί η φωτογραφία και μια διαφορετική άποψη για το τι είναι ένα φωτογραφικό λεύκωμα και μάλιστα σε μια εποχή κρίσης.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Ιανός
Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη
Τηλ:2310.277.004


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.