“Πάντα ενωμένες αγαπημένο μου παιδί ♥️💔”: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της μαμάς της 7χρονης Αναστασίας

Κανείς δεν ξεχνά την νεραιδούλα, την 7χρονη Αναστασία, το κορίτσι με το γλυκό χαμόγελο και τη φωτεινή ματιά που έδωσε γενναία μάχη με την πιο σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου, το γλοίωμα του εγκεφαλικού στελέχους αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Καθημερινά το προφίλ της μαμάς της, Ξένιας Πρεζεράκου, κατακλύζεται από μηνύματα συμπαράστασης και ενθάρρυνσης από γνωστούς, συγγενείς αλλά και κόσμο που αγάπησε την Αναστασία και προσευχόταν τόσο καιρό για να αναρρώσει από τον σπάνιο παιδικό καρκίνο που την έπληξε λίγο μετά τα έβδομα γενέθλιά της.

Η μαμά Ξένια μοιράζεται διαρκώς με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της μονάκριβης κορούλας της, αναρτά σκέψεις που κάνει για τον αδόκητο χαμό της μικρής της και δεν παραλείπει να εκφράζει με όλους τους τρόπου πόσο πολύ της λείπει.

Η μαμά της 7χρονης Αναστασίας στέλνει ένα δυνατό μήνυμα που αξίζει να ακούσουν όσοι γονείς έχασαν το παιδί τους

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της μαμάς της 7χρονης Αναστασίας ανήμερα της Μέρας της Μητέρας

Η φετινή Γιορτή της Μητέρας είναι πιο δύσκολη από ποτέ για την μαμά Ξένια γιατί φέτος για πρώτη φορά τη γιορτάζει με το αγγελούδι της να βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων. Τίποτα όμως δεν την σταματά από το να την σκέφτεται, να την αποζητά και να νιώθει νοερά την παρουσία της. Η συγκινητική της ανάρτηση ανήμερα αυτής της γιορτής μας λύγισε καθώς το μήνυμα αέναης αγάπης που στέλνει στην 7χρονη κορούλα της είναι καθηλωτικό.

Πάντα ενωμένες αγαπημένο μου παιδί ♥️💔 Τίποτα και κανεις δεν μπορεί να μας χωρίσει, ούτε ο θάνατος! Σε αγαπώ σε λατρεύω και αναγνωρίζω κάθε λεπτό ποσό απίστευτα τυχερή ήμουν που σε είχα στην ζωή μου . Κάθε στιγμή μαζί σου ήταν μαγική. Και η αγάπη που μας ένωνε θα συνεχίζει και θα συνεχίζει να μας ενώνει νεραιδα μου για πάντα.” Με αυτά τα λόγια μίλησε χθες από καρδιάς για όλα όσα νιώθει τώρα η κορούλα της βρίσκεται στον παράδεισο.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο Moderna: Ο ΕΜΑ εξετάζει τη χρήση του σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Εξελίξεις για τις συνθήκες θανάτου της 3χρονης Κατερίνας που “έσβησε” ανεξήγητα στο Ιπποκράτειο Θεσ/νικης

Δημοτικά: Αυτά τα βιβλία πρέπει να επιστρέψουν οι μαθητές στο σχολείο για να επαναχρησιμοποιηθούν του χρόνου