Παντελής Τουτουντζής: «Τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών τραυματίζονται από εξωγενείς παράγοντες» (video)

Ο Παντελής Τουτουντζής  βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα δικαιώματα των ανθρώπων με διαφορετικότητα αλλά και στην ψυχολογία των παιδιών των ομόφυλων ζευγαριών.

«Θεωρώ πως η εκπαίδευση και η παιδεία θέλει φίλτρο. Αυτή είναι η άποψή μου και όμως είπα και στον Νίκο Κοκλώνη off camera, θα γιορτάζουμε κάθε μέρα όταν θα έχουμε ίσα δικαιώματα, μέχρι τότε θα είμαστε στους δρόμους και σε άρματα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε σχετικά με τα παιδιά των gay και το δικαίωμα του να μεγαλώνουν παιδιά:

«Υπάρχει μια τεράστια ευθύνη απέναντι στα παιδιά και θα σας πω κάτι, τα παιδιά των gay τραυματίζονται από εξωγενείς παράγοντες. Πες τους ότι είμαστε εδώ να τα αγκαλιάσουμε κι εμείς».

«Είπε ότι οι γκέι δεν πρέπει να κάνουν παιδιά, μα από σένα θα τραυματιστούν όταν λες αυτά»

Ουσιαστικά αυτή είναι η απάντησή του στις πρόσφατες δηλώσεις της Άννας Φόνσου, χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει. «Όταν το παιδί μου μεγαλώσει και δει ότι εσύ αμφισβητείς αυτό που έκανα, θα μείνει στην αμφισβήτηση», καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Παντελής Τουτουντζής.

Yπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες η ηθοποιός είχε δηλώσει ότι  καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναϊδα Νέγκα στο Action 24 και εξέφρασε την άποψή της σχετικά με τον γάμο και την απόκτηση παιδιών μεταξύ των ομοφυλόφιλων. «Με τα παιδιά έχω το πρόβλημα, να μην υιοθετούν παιδιά. Τα παιδιά μπορεί να μεγαλώσουν πολύ καλά, αλλά αργότερα όμως στο σχολείο μπορεί να βρουν δυσκολίες. Θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν την ζωή τους όπως νομίζουν χωρίς να κάνουν κακό στον άλλον.Έτσι πρέπει να είναι η ζωή, δεν θα ξαναζήσουμε ποτέ».


Από την πρώτη στιγμή ο διάσημος make up artist και hair stylist έχει μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του αλλά και για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον επί 17 χρόνια σύντροφό του. Όπως έχει αποκαλύψει κατά το παρελθόν, το ζευγάρι έχει αποκτήσει με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, δυο υπέροχα παιδιά, και είναι αφοσιωμένοι γονείς,  ενός αγοριού 5 ετών και ενός κοριτσιού 3 ετών, που είναι όλη τους η ζωή.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

Όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του ερωτηθείς για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει  «Το δουλέψαμε πάρα πολύ.Ήταν ανάγκη μας από τον τρίτο, τέταρτο χρόνο να κάνουμε παιδί. Θέλαμε να το κάνουμε με πολλή ουσία όλο αυτό, γιατί παιδί κάνεις μόνο όταν έχεις ανάγκη να δώσεις αγάπη. 

Ούτε να αποδείξεις τίποτα, ούτε να κάνεις τίποτα άλλο. Και δεν το υποψιάζεται πόση αγάπη, με το που γεννιέται το παιδί λες, «υπάρχει τόσος χώρος στην καρδιά μου ακόμα, που δε θα τον έκανα τίποτα;», είναι μαγικό».

«Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ουσιαστικά κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως, αυτό που λίγο έχει αλλάξει και μπορεί να είναι και άβολο μερικές φορές, είναι ότι μερικοί άνθρωποι μας πλησιάζουν πιο πολύ για το θεωρούν λίγο μοντέρνο. Που αυτό είναι το ίδιο άκυρο, με το να σου γυρνούν την πλάτη».

ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

«Από την ηλικία «μηδέν», έχω μια καταπληκτική ψυχίατρο που ασχολείται με το θέμα, μεγάλωσαν χωρίς κανένα ψέμα, καμία υποκρισία. Με τις γιαγιάδες, τους παππούδες. «Υπάρχουν οικογένειες», είπαμε, «που υπάρχουν 2 μαμάδες, 2 μπαμπάδες, οικογένειες που μπορεί να είναι μονογονεϊκές. Σημασία έχει η αγάπη, η λατρεία που σας έχουμε», περιγράφει.

«Φαντάσου, ήταν το πάρτι του και έμπαινε μέσα και έλεγε «ελάτε να δείτε τους μπαμπάδες μου». Στα παιδιά που είχαμε καλέσει από το σχολείο. «Μπαμπάς Νάσος, Μπαμπάς Παντελής. Τους αγαπάω.» Είναι αγάπη.»

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε επίσης:

Γιάννενα: Κανείς δεν ξέχασε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη – Το όνομά του δόθηκε στο δρόμο που άφησε την τελευταία του πνοή