Αρχική InfoBaby Τοκετός Παντρεύτηκαν στο μαιευτήριο δίπλα στο πρόωρο μωράκι τους!

Παντρεύτηκαν στο μαιευτήριο δίπλα στο πρόωρο μωράκι τους!

458821366Ένα ζευγάρι αποφάσισε να τελέσει το γάμο του στη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών, στο πλευρό του πρόωρου μωρού τους που μάχεται εδώ και δύο μήνες για τη ζωή του.

Η Kristi Warriner και ο Justin Nelson από το Τέξας, περίμεναν πανομοιότυπα δίδυμα αγόρια όταν τα νερά έσπασαν 15 εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία του τοκετού. Κατά τραγικό τρόπο, το ένα από τα δίδυμα δεν τα κατάφερε, όμως ο μικρός Justin γεννήθηκε ζυγίζοντας μόλις 830 γραμμάρια και έχοντας να αντιμετωπίσει μια χρόνια ασθένεια των πνευμόνων.

458821380Σχεδόν δύο μήνες μετά τη γέννησή του στις 2 Σεπτεμβρίου, το βάρος του μικρού έχει πλέον αυξηθεί σε καθησυχαστικό βαθμό, όμως η ασθένειά του σημαίνει ότι εξακολουθεί να χρειάζεται εικοσιτετράωρη φροντίδα από το ιατρικό προσωπικό.

Το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί κατά τη διάρκεια της κύησης της Kristi, αλλά χρειάστηκε να αναβάλλουν τα σχέδιά τους όταν η εγκυμοσύνη της χαρακτηρίσθηκε ως υψηλού κινδύνου. Μετά τη γέννηση του Justin, το ζευγάρι ήταν πρόθυμο να παντρευτεί το συντομότερο δυνατόν, αλλά δεν ήθελε μια τελετή χωρίς την παρουσία του νεογέννητου μωρού τους.

Το προσωπικό του νοσοκομείου ανταποκρίθηκε στο ασυνήθιστο αίτημα των δύο γονέων να παντρευτούν στη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών και τους βοήθησε να οργανώσουν μια όμορφη και συγκινητική τελετή! Μάλιστα, ο νεογέννητος Justin είχε το ρόλο του παράνυμφου, φορώντας ένα χαριτωμένο φορμάκι τύπου σμόκιν! Και μπορεί να κοιμόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής, όμως ξύπνησε πάνω στην ώρα για τις οικογενειακές γαμήλιες φωτογραφίες!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.