Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Παραδόθηκε το ανακαινισμένο σχολικό συγκρότημα Καρδαμύλης

Παραδόθηκε το ανακαινισμένο σχολικό συγκρότημα Καρδαμύλης

students-cover6Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που αφορούσαν στη συντήρηση και επισκευή του σχολικού συγκροτήματος του Γυμνασίου και Λυκείου Καρδαμύλης από το Δήμο Δυτικής Μάνης. Οι εργασίες αφορούσαν σε: χρωματισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, χρωματισμό ξύλινων και μεταλλικών κουφωμάτων, μόνωση πλάκας οροφής, κατασκευή δρομικής τοιχοποιίας προκειμένου να εξασφαλισθεί η ιδιωτικότητα των χώρων των αποχωρητηρίων, συντήρηση της αίθουσας του γυμναστηρίου, καθώς και συντήρηση και βελτίωση της περίφραξης του σχολικού συγκροτήματος.

Για τις εργασίες ελήφθη υπόψη το σύνολο των παραμέτρων που χαρακτηρίζουν την ποιότητα του περιβάλλοντος όπου θα διαβιώσουν παιδιά και διδάσκοντες, τόσο στο επίπεδο της ασφάλειας και της υγιεινής όσο και της άνετης διαβίωσης, με σκοπό αφενός την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας ατυχημάτων και αφετέρου, τη μεγιστοποίηση των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων .


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.