Αρχική InfoSchool Δημοτικό Παραδόθηκε το ειδικό σχολείο του Ηρακλείου Αττικής

Παραδόθηκε το ειδικό σχολείο του Ηρακλείου Αττικής

Ένα πολυπόθητο έργο για την παιδεία του δήμου Ηρακλείου Αττικής, αλλά και του βόρειου τομέα εκπαίδευσης γενικότερα παραδόθηκε το πρωί της Δευτέρας 14 Απριλίου . Ολοκαίνουριο, υπερσύγχρονο και φιλόξενο έτοιμο να υποδεχθεί την εξαιρετική δομή του Ειδικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής στην οδό Σαντορίνης το νέο σχολικό κτίριο.

Καδράκια-3Σε μια μεγάλη έκταση με σύγχρονο σχεδιασμό, υπερσύγχρονα συστήματα εξυπηρέτησης των αναγκών των μαθητών του ειδικού σχολείου και νηπιαγωγείου το νέο κτίριο έκτασης 5000 τετραγωνικών μέτρων είναι πραγματικά ένα στολίδι για την ειδική εκπαίδευση όχι μόνο του δήμου, αλλά και της Ελλάδας. Το νέο κτίριο έχει φωτοβολταικά για την παραγωγής ενέργειας, η οποία μπορεί να πωλείται και να εξοικονομεί στο σχολείο ένα αξιόλογο πόσο που μπορεί να διατίθεται για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του. Όπως τόνισε ο δήμαρχος Ηρακλείου, Παντελής Βλασσόπουλος: «Μέσα στην απαισιοδοξία και την κατήφεια της κρίσης η δημιουργία μιας τέτοιας σχολικής μονάδας αποτελεί πραγματικά ένα ελπιδοφόρο, αισιόδοξο, δημιουργικό φως».

Την παραλαβή του νέου σχολικού κτιρίου του Ειδικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου έκανε ο Αντιδήμαρχος Υποδομών & Ανάπτυξης Γιώργος Βλαντής, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού Δημήτρης Μπούκης και ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος)Πασχάλης Γονατάς. Παρών στην παράδοση ο Αναπληρωτής προϊστάμενος διεύθυνσης εκπαίδευσης Β' Αθήνας Αριστοτέλης Νάτσης, ο διευθυντής του ειδικού σχολείου Θανάσης Μπούρας, ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Β’ Αθήνας Παρασκευάς Βεντήρης και οι κατασκευαστές και μηχανικοί που υλοποίησαν το έργο μέσω ΕΣΠΑ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.