Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα “Παράλληλη στήριξη σε παιδιά με διαταραχές αυτισμού”: Κλείστε θέση στο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο του ikid (28/1)

“Παράλληλη στήριξη σε παιδιά με διαταραχές αυτισμού”: Κλείστε θέση στο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο του ikid (28/1)

autismTo Κέντρο Πρόληψης, Διάγνωσης, Θεραπείας και Αποκατάστασης "iKid" διοργανώνει το webinar σεμινάριο “Παράλληλη στήριξη σε παιδιά με διαταραχές αυτισμού” την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στις 20:00 το βράδυ.

Το σεμινάριο αφορά γονείς, εκπαιδευτικούς γενικής και ειδικής εκπαίδευσης και ειδικούς και στα πλαίσια του θα συζητηθούν πρακτικές οδηγίες για τους συνοδούς σχετικά με την διαχείριση και οργάνωση των συμπεριφορών των παιδιών μέσα και έξω από την τάξη, φόρμες αξιολόγησης, παρακολούθησης και διαμόρφωσης αρνητικών παραγόντων, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη λειτουργικότητα των μαθητών.

Διάρκεια: 1 ώρα
Κόστος: Δωρεάν

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.