Αρχική InfoMommy Νέα Παραμένουν επίδομα γάμου και τριετίες στη Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Παραμένουν επίδομα γάμου και τριετίες στη Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

bigstockphoto_Workers_4544204Υπεγράφη χθες η νέα Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας όπου περιλαμβάνει την συνέχιση του επιδόματος γάμου αλλά και των τριετιών . Η ΓΣΕΕ και οι εργοδοτικοί φορείς συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία της Συνομοσπονδίας για την υπογραφή νέας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας αφού η προθεσμία έληγε στις 31 Μαρτίου λόγω της τρίμηνης μετενέργειας που ε'ιοχε ξεκινήσει την 31/12/2013.

Η νέα Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας προβλέπει ότι διατηρείται το επίδομα γάμου, ο 13ος και ο 14ος μισθός, η διατήρηση των τριετιών και η σύνδεση της κατάρτισης με την απασχόληση, είναι από τα θέματα τα οποία βρίσκονταν στο τραπέζι της προηγούμενες ημέρες. Ο ΣΕΒ πέρυσι δεν είχε υπογράψει την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας , ενώ φέτος συγκρότησε κοινό μέτωπο με τη ΓΣΕΕ για τη διατήρηση των τριετιών. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος στην προηγούμενη συνάντηση είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι δουλειά της Τρόικας να υποδεικνύει και να επιβάλλει θέματα που άπτονται της συμφωνίας των κοινωνικών εταίρων».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.