Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Παραμυθένια απογεύματα στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου ( 8/5)

Παραμυθένια απογεύματα στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου ( 8/5)

DSC03108Αφήγηση του παραμυθιού «Πώς γράφεται η λέξη μητέρα» της Αγγελικής Βαρελά, για παιδιά ηλικίας από 4-7 ετών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 και ώρα 6:00 μ.μ. στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν δωράκια, τα οποία θα τα χαρίσουν στην αγαπημένη τους μητέρα, με αφορμή την ημέρα της εορτής της στις 11 Μαΐου. Για τη δημιουργική αυτή απασχόληση, οι μικροί φίλοι της Βιβλιοθήκης, θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια μικρή φωτογραφία τους.

Η δράση αυτή θα παίρνει «σάρκα και οστά» τις Πέμπτες του Μαΐου με διαφορετικό κάθε φορά παραμύθι, που θα σχετίζεται με την εποχή ή την πιο κοντινή γιορτή.

Αρμόδια προγράμματος - δράσεων θα είναι η αρχειονόμος – βιβλιοθηκονόμος, Γεωργία Νότζιου.

Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν με προεγγραφή στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου.

Οι εγγραφές θα γίνονται με φυσική παρουσία ή τηλεφωνικά και θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Μπορούν να συμμετέχουν 15 παιδιά

Παιδική βιβλιοθήκη Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου
Γ. Βαφόπουλου 3, Τ.Κ. 546.46, Θεσσαλονίκη
2310. 424.132-3 κ. Β. Πεταλά


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.