Αρχική Απόκριες "Παραμύθι θα ντυθώ!" και θα γιορτάσω τις Απόκριες στο Μυθολόγιο (από 8/2)

"Παραμύθι θα ντυθώ!" και θα γιορτάσω τις Απόκριες στο Μυθολόγιο (από 8/2)

Page1Το Μυθολόγιο γιορτάζει τις Απόκριες με τους μικρούς του φίλους προσκαλώντας τους σε ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Τις Κυριακές των Αποκριών (8, 15 και 22 Φεβρουαρίου) από τις 11.00 έως τις 12.30 σ θα υλοποιηθεί ένα πολύ ξεχωριστό πρόγραμμα που περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιών, θεατρικό παιχνίδι, και κατασκευή αποκριάτικης μάσκας.

Εάν έρθεις την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου,θα ακούσεις τους Μυθολόγους να αφηγούνται ζωντανά παραμύθια από τη λαϊκή προφορική παράδοση. Αφού ακούσεις και με το νου σου ταξιδέψεις σε κόσμους μακρινούς και θαυμαστούς, θα παίξεις παιχνίδια μέσα από τα παραμύθια που άκουσες και με την φαντασία σου θα βρεθείς μέσα σε αυτά τα παραμύθια. Και όταν έχεις διαλέξει ποιος είναι ο ήρωας που από όλους σου αρέσει πιο πολύ, θα σχεδιάσεις εύκολα και θα κατασκευάσεις με απλά καθημερινά υλικά, μία αποκριάτικη μάσκα του ήρωα αυτού, και θα πάρεις ιδέες για το πώς μπορείς εύκολα να κάνεις μία στολή που να ταιριάζει με τη μάσκα σου!

Ενώ την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου μπορείς να έρθεις ντυμένος με την αποκριάτικη στολή σου. Θα ακούσεις τους Μυθολόγους να αφηγούνται παραμύθια, και ύστερα θα παίξεις πολλά παιχνίδια με τους ήρωες των παραμυθιών να συναντιούνται και να μπερδεύονται, και να περνούν πολύ πολύ καλά.

Υλοποιείται από τους Μυθολόγους, αφηγητές και εκπαιδευτικούς: Σύλβια Βενιζελέα, Ελεάννα Γεροντοπούλου, Ναυσικά Καψαλά και Βασιλική Ψαρρά.

Προτεινόμενες ηλικίες: 4 – 8 ετών.

Κόστος συμμετοχής: 7 ευρώ το παιδί, (η είσοδος για τους γονείς/συνοδούς είναι ελεύθερη)

Απαραίτητη η κράτηση θέσης μέσω τηλεφώνου ή e-mail.

Τηλέφωνα επικοινωνίας και κρατήσεων: 6942938834 (Ναυσικά Καψαλά),
6980803428 (Σύλβια Βενιζελέα).
e-mail: mythologion@gmail.com

Στέγη Προφορικότητας και Παράδοσης (Στέ.Π.Πα.)"Μυθολογιο"
Πλατεία Καρύτση 5, 10562, Αθήνα
6980803428 / 6974598242


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.