Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Παραμύθια της αγάπης και της ελπίδας στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης (13/12)

Παραμύθια της αγάπης και της ελπίδας στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης (13/12)

christmas2Παραμύθια από όλες τις γωνιές της γης, που φέρουν τα μηνύματα των Χριστουγέννων, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να απολαύσουν παιδιά ηλικίας 7-10 χρονών, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, στις 6:00 το απόγευμα, στο ισόγειο της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση, συνδιοργανώνει η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης και η Action Art/Εικαστική Δράση.

Η αφηγήτρια Ροδάνθη Δημητρέση, θα ταξιδέψει τους μικρούς φίλους του παραμυθιού, σε ένα κόσμο φανταστικό, αλλά και πραγματικό, σε ένα κόσμο, γεμάτο με το μεγαλείο και τη μαγεία της ανθρωπιάς … με παραμύθια από διάφορες γωνιές της γης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης
Εθνικής Αμύνης 27, Θεσσαλονίκη
2310. 374.808,

Λίγα λόγια για την Action Art/Εικαστική Δράση

Η Action Art / Εικαστική Δράση, είναι χώρος εικαστικής παιδείας και δράσης. Είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση και ιδρύθηκε το 2009. Κύριο έργο της είναι:

-να παρέχει προγράμματα εικαστικής αγωγής, εκπαίδευσης και δράσης για ενήλικες , εφήβους και παιδιά . Να παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις και εφόδια , μέσα από επιμορφωτικά σεμινάρια και ποικίλες δράσεις αυτοεξέλιξης.

-να προωθεί τη διάδοση της προφορικής αφηγήσης παραμυθιών, με αφηγήσεις και σεμινάρια εκπαίδευσης.

Για την υλοποίηση των προγραμμάτων της, η Action Art / Εικαστική Δράση συνεργάζεται με ομάδες , μεμονωμένα άτομα και φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Υποστηρίζει πρωτοβουλίες, παρέχοντας εθελοντικά προγράμματα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter