Αρχική InfoTeens Νέα Παρασκευές... μετά μουσικής στο αεροδρόμιο της Αθήνας! (13/9)

Παρασκευές... μετά μουσικής στο αεροδρόμιο της Αθήνας! (13/9)

press_release_-_fly_me_to_the_moon_-_hip_hop_danceHip Hop ακούσματα και "αεροπλανικές" φιγούρες από τους Adagio Crew παρασύρουν και διασκεδάζουν τους επισκέπτες και επιβάτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Ένα είδος χορού με street διάθεση που πηγάζει από τα θεμέλια του Break dance παίρνοντας όμως και κινήσεις από χορούς Jazz, Tap, Contemporary, Ballet, Popping, Locking κ.α. Ρυθμός, ένταση, αυτοσχεδιασμοί σε ένα θέαμα χωρίς χορευτικά σύνορα όπου όλα τα είδη συνυπάρχουν και ξεσηκώνουν το κοινό!

ADAGIO CREW

Η ομάδα “ΑDAGIO” ξεκίνησε σαν «Ομάδα Μοντέρνου χορού Adagio» το 2007 στη Μυτιλήνη. Ιδρύθηκε από έξι φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οι οποίες ασχολήθηκαν κυρίως με τον μοντέρνο χορό (Modern Jazz). Στην πορεία η ομάδα ασχολήθηκε και με άλλα είδη χορού όπως Hip-Hop, Contemporary, Latin. Η αρχική ιδέα της ίδρυσης της ομάδας ήταν της Τέσης Ευελπίδου η οποία στόχευε στη δημιουργία μιας φοιτητικής ομάδας χορού μέσω της οποίας τα μέλη της να μπορούν να δημιουργούν και να εκφράζονται μέσω της μουσικής και της κίνησης.

Το 2009, η Τέση Ευελπίδου επιστρέφοντας στην Αθήνα δημιούργησε την “Adagio Crew Athens” και αποφάσισε να ακολουθήσει τα Street Dances. Η κατηγορία Street Dance περιλαμβάνει πολλά είδη χορών και αυτά με τα οποία ασχολήθηκε η ομάδα είναι κυρίως το Hip-Hop και το Locking αλλά και τα Popping, Waacking, Voguing, ενώ τελευταία ασχολήθηκε και με τη Ragga Jam (εμπνευσμένη από την Reggaeton μουσική). Η Adagio Crew Athens πέρα από τις παραστάσεις και τις εμφανίσεις, έβαλε σαν στόχο τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς όπου έχουν λάβει σημαντικές διακρίσεις. Σήμερα η Adagio Crew Athens συνεχίζει τη σκληρή δουλειά, ενώ κάποια από τα μέλη της μεταδίδουν την γνώση και το πάθος τους για το Hip-Hop και σε μικρότερα μέλη και μαθητές.

Πότε:  Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013, 13:00-15:00 μ.μ
Που: Επίπεδο Αναχωρήσεων- Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου- Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης

Η Είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.