Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Παράσταση για τα παιδιά της Θεσσαλονίκης που έχουν γεννηθεί πρόωρα από το Ηλιτόμηνον (21/2)

Παράσταση για τα παιδιά της Θεσσαλονίκης που έχουν γεννηθεί πρόωρα από το Ηλιτόμηνον (21/2)

Το Ηλιτόμηνον έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει σε μια γιορτή για τα παιδιά! Στο Θέατρο Φλέμιγκ (Μισραχή 15, Θεσσαλονίκη), την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00, οι μικροί καλεσμένοι θα παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση "Το φαφούτικο λιοντάρι" και θα διασκεδάσουν με θεατρικό παιχνίδι. Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 11:30 π.μ. και απευθύνεται σε παιδιά από 2 έως 102 ετών!

Στη διάρκεια της παράστασης οι γονείς θα συναντηθούν στο φουαγιέ του θεάτρου για να γνωριστούν και να ενημερωθούν για τις δράσεις του Ηλιτόμηνου. Στο τέλος, θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν με απαραίτητη την κράτηση θέσης στο info@ilitominon.gr ή στο 210 7299992. Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών (έως 10 συμμετοχές για τους αναγνώστες του infokids.gr). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρακευή 19 Φεβρουαρίου.

Ηλιτόμηνον
Ιωάννου Γενναδίου 16, Αθήνα
Τηλ: 21 0729 9992
www.ilitominon.gr
www.facebook.com/Ilitominon


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.