Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Παράταση δηλώσεων για τις κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ

Παράταση δηλώσεων για τις κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ

Summer-Camps-666x500Ο ΟΑΕΔ δίνει παράταση στην προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα που παρέχει δωρεάν διαμονή σε παιδικές κατασκηνώσεις στους δικαιούχους ανέργους και χαμηλόμισθους ασφαλισμένους του ΙΚΑ.

Συγκεκριμένα ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε ότι  παρατείνεται η προθεσμία για υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων των ενδιαφερομένων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έως την Παρασκευή 16 Μαΐου. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις δηλώσεις τους έως τις 12.00 μ.μ. της 16ης Μαΐου. Επίσης τα σχετικά δικαιολογητικά δικαιούχων και παρόχων μπορούν να υποβληθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες μέχρι την ίδια ημερομηνία και ώρα 15.00 μ.μ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.